Op zaterdag 1 februari, exact één maand voor het vertrek naar Zuid-Afrika, hebben de Transalp Nomads in MotorKledingCenter een prachtige motorkleding sponsor gevonden. MotorKledingCenter is een van de grootste motorkledingzaken in Nederland en het startpunt van menig motorrit. En nu dus ook het startpunt voor de overland Motorreis van de Transalp Nomads.

Erwin, Remco, Mareijn en Nander werden volledig in het nieuw gestoken, met REV’IT Adventure jassen, broeken en laarzen. Deze kleding van REV’IT is optimaal geschikt voor een avontuurlijke reis, met veel reisuren en door verschillende seizoenen. Tijdens vertrek is het winter in Nederland, maar onderweg zullen tropische en regenseizoen passeren. Ook aan de veiligheid is gedacht, zo ontvangen de heren Scorpion All-road systeemhelmen. Hiermee is de outfit compleet en kunnen de Transalp Nomads veilig aan hun reis beginnen.

Beide partijen zijn erg blij met deze fijne en mooie samenwerking, die de Transalp Nomads helpt in het behalen van een doel: per motor Kaapstad halen!

1 Comment


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *